Бошњачке странке Санџака о удруживању

Pixabay
Pixabay
Pixabay

Извор: Дневник, 06.август 2020. године

Председница Бошњачког националног вијећа Јасмина Цурић позвала је представнике бошњачких странка на састанке на којима ће бити речи о начину удруживања на основу изборних резултата, као ио заједничком деловању ради постизања циљева од општег значаја за све грађане Санџака.

Позиви за данашње разговоре, како се наводи на саопштењу, упућени су Странци правде и помирења, СДА Санџака, Санџачкој демократској партији те Демократској партији Санџака из Пријепоља. БНВ им је у јулу упутио допис да се на основу изборних резултата удруже и формирају заједнички бошњачки блок, да образују посланички клуб у Скупштини Србије као и стабилне скупштинске већине у санџачким градовима и општинама.

Коментари

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.