Непознати нападач ногом разбио стакло зграде мађарске медијске куће у Суботици

Снимак нападача, скриншот Јутјуб/Панон РТВ
Снимак нападача, скриншот Јутјуб/Панон РТВ

Извор: Маглочистач, аутор: Маглочистач, 17. 4. 2022. године

Непознати млађи мушкарац са капуљачом на глави је у току ноћи између суботе и недеље неколико пута ударио ногом и разбио стакло капије мађарске медијске куће у Суботици да би потом побегао са лица места.

Сигурносна камера је забележила групу млађих особа која је пролазила поред зграде мађарске медијске куће, у којој се налазе Панон РТВ, Суботички мађарски радио и суботичка редакција дневног листа „Мађар Со“ и недељника „Хет Нап“, међу којима је један од њих, у зеленом дуксу са капуљачом, пришао и ногом неколико пута ударио у стакло од улазних врата ове зграде.

На снимку се види и лице нападача.

Током напада је, како се наводи на сајту Панон РТВ, нанета велика материјална штета.

Додаје се да је полиција још током ноћи извршила увиђај, а против непознатог починиоца се води истрага.

„Према незваничним информацијама, у згради поред Панон РТВ-а је синоћ одржано окупљање које није пријављено. Снимак са сигурносних камера такође показује да је непозната особа можда изашла из те зграде“, наводи овај медиј.

Они су позвали све који имају било каква сазнање или информације везано за овај случај да то одмах пријаве полицији или позову Фонадицију „Панонија“.

Коментари

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.