Радионица „Имам план” у Панчеву

20.6.2013.

У оквиру Пројекта „Rock’n’river” јуче је у Градској управи у Панчеву одржана радионица под називом „Имам план!”, на којој су млади из Карансебеша у Румунији и Панчева размењивали своја искуства у планирању и реализацији пројеката за младе. У питању је повратна посета младих из Румуније, пошто је делегација младих из Панчева прошле среде посетила Карансебеш.

На радионици „Имам план!” учествовало је десеторо младих из Карансебеша у Румунији и десеторо младих из Панчева. Они су разменили своја искуства у погледу планирања активности за младе и начинима на који свој свакодневни живот могу да унапреде. У питању је повратна посета младих Румуна, пошто су Панчевци били у Карансебешу прошле среде, објаснила је Марија Команов из Канцеларије за младе.

Како најављују организатори, Пројекат „Rock’n’river” биће настављен у септембру, када су планирана два концерта у Карансебешу и у Панчеву. Поред концерата, биће приређене и изложбе фотографија, као и спортске активности за младе. Пројекат се реализује у оквиру ИПА програма прекограничне сарадње Румуније и Србије, који финансира Европска унија.

Коментари

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.