Заседање Скупштине регионалне сарадње Дунав-Криш Мориш-Тиса

6. 3. 2015. године

 

 

Скупштинa регионалне сарадње Дунав-Криш-Мориш-Тиса биће одржана 6. марта 2015. године у сали за седнице Покрајинске владе, са почетком у 11 часова. Скупштином ДКМТ ће председавати покрајински секретар за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Бранислав Бугарски, који ће овом приликом представити Информацију о ИПА прекограничном програму Румунија-Србија 2014–2020.

Дневним редом је планирано одржавање презентације „HUSRB Railway” коју ће презентовати представник Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова, као и презентација пројекта „Across the Tisa”, коју ће одржати директорка Непрофитног јавног друштва ДОО ДКМТ Естер Чокаши, док ће о могућностима промоције постојећих тематских туристичких рута на нивоу ДКМТ говорити Фран Микуличић, представник Регионалне развојне агенције Бачка.

Информацију о Дунавском транснационалном програму 2014–2020. презентоваће представник Канцеларије за европске интеграције Републике Србије.

Коментари

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.